Tuinmeubels steigerhout

Tuinmeubels voor de achtertuin uitkiezen

Het voorjaar is vaak amper begonnen of de winkels staan weer vol met nieuwe tuinmeubels. Winkels als Intratuin laten de nieuwste trends zien op het gebied van tuinmeubelen.

En natuurlijk niet alleen de tuinmeubelen zelf, maar ook alle accessoires als stoelkussen, tafelkleden, aankleding en noem het allemaal maar op.

Hoe gaat u nou een keuze maken uit al die tuinmeubels? Al die verschillende materialen, al die verschillende kleuren, al die verschillende modellen? Laten wij u een handje helpen door de huidige trends op een rijtje te zetten:

  • Plastic tuinmeubels zijn geweest
  • Wilt u duurzame en moderne tuinmeubels, ga dan voor hout
  • Steigerhout is DE nieuwe hype op het gebied van tuinmeubels
  • Gebruik felle kleuren accessoires

Steigerhout tuinmeubels, iets voor u?

Wellicht is het een idee om u te verdiepen in meubels van steigerhout. De reden dat plastic tuinmeubels passé zijn, is omdat plastic en natuur niet samengaan. Het contrast tussen uw schitterende tuin en de plastic stoelen en tafel zorgen voor een groot contrast. Een natuurlijk product is natuurlijk hout, maar steigerhout geeft u pas echt een goed gevoel. Het past in iedere tuin en door de weersomstandigheden past de kleur van het steigerhout zich langzaam aan naar zijn omgeving. Onderhoud is bij steigerhout belangrijk (zeker bij tuinmeubels), maar het grote voordeel van steigerhout is dat het een rustieke, natuurlijke kleur gaat krijgen naarmate de tijd vordert. Het enige waar u op moet letten is dat de tuinmeubels niet te lang in het water staan. Zet ze daarom in de winter binnen.

Steigerhout is met alle kleuren te combineren. Leuk is om felle kleuren te gebruiken, bijvoorbeeld knalgroene, knalrode of knalroze kussens. Hiermee haalt u de bloeiende bloemen in uw tuin op. Maak het af met een dienblad met kaarsen en gebruik natuurlijk viltjes om uw mooie tafel te beschermen. Op deze manier maakt u uw tuinmeubels niet alleen mooi, maar ook ontzettend gezellig.

Onderhoud steigerhout

Het is belangrijk om uw tuinmeubels van steigerhout te voorzien van een laklaagje. Gebruik hiervoor speciale blanke lak. Vaak is dit in de winkel al gedaan als u hem aanschaft. Het is prettig als uw tafel en stoelen op kleine opzetstukjes staan, zodat ze niet te veel in het water staan. Impregneer 1x per jaar het steigerhout met olie, doe er eventueel een nieuwe laklaag op (of laat de natuur verder zijn werk doen) en klaar bent u. U kunt de meubels eenvoudig met een doekje afnemen als er een laklaagje opzit.

Steigerhout tuinmeubels bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? U bent overtuigd: Steigerhout is de beste oplossing voor uw tuin? Wacht dan niet langer en bestel direct via onze website! Zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw meubels. Geen gesleep met winkelwagentjes, geen getil in en uit de auto. Eenvoudig aan huis bezorgd. Zo makkelijk kan het zijn….

Steigerhout in de winter

In de winter is het van belang dat u uw tuinmeubels van steigerhout binnen zet. In uw tuinhuisje, schuur of berging. Steigerhout is mooi en dat wilt u graag zo houden. De hele winter uw tuinmeubelen buiten laten staan wordt daarom ook niet aangeraden.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl