Hoogslaper steigerhout

Hoogslaper steigerhout

Een hoogslaper van steigerhout biedt u veel ruimte in huis. U heeft veel kinderen en weinig ruimte, toch wilt u de kinderen ruimte genoeg bieden om alle activiteiten binnenshuis te kunnen doen.

Door de toepassing van hoogslapers van steigerhout in huis kunt u namelijk veel ruimte besparen door die ruimte op een dubbele manier te gebruiken. Met de hoogslaper van steigerhout heeft u tevens een mooi strak design meubel voor uw kinderen.

Door de toepassing van steigerhout krijgt de hoogslaper een eigentijdse uitstraling en dat maakt het namelijk ook aantrekkelijk voor uw kinderen om in de hoogslaper de nacht door te brengen.

Hoogslaper als dubbeldek slaper

Een hoogslaper kunt u verkrijgen als dubbeldek slaper. Meerdere kinderen kunnen dan met een enkele hoogslaper van steigerhout de nacht doorkomen. Voordeel is:

 • dat de hoogslaper relatief weinig ruimte in beslag neemt;
 • per hoogslaper kunnen meerdere kinderen goed comfortabel slapen;
 • de steigerhouten hoogslaper is een stevige en stabiele constructie waarbij de kinderen op een veilige manier toch hoog kunnen slapen.

Om ook voor uw kinderen een hoogslaper als dubbeldek slaper van steigerhout te verkrijgen neemt u contact met ons op. Ook u kunt u kinderen lekker laten slapen door de aanschaf van een hoogslaper als dubbeldek bed.

Hoogslaper met werk desk

De kinderen worden groot en moeten naar school. U heeft weinig ruimte. Om de kinderen alsnog voldoende ruimte te bieden kunt u handig gebruik maken van de hoogslaper met daaronder een werk desk. Daarmee bespaart u veel ruimte, echter de kinderen kunnen:

 • slapen bovenop de hoogslaper;
 • aan het huiswerk onder de hoogslaper werken;
 • een rustig plekje voor zichzelf vinden.

Dat is dan ook het praktische van een hoogslaper, u kunt onder de hoogslaper nog zoveel extra doen. Met een hoogslaper van steigerhout en mogelijk een steigerhouten werk desk kunt u optimaal een werk- en slaapplek voor de kinderen realiseren. Zodoende biedt u de kinderen alle mogelijkheden om te leren en te slapen.

Voordelen toepassing steigerhout

Omdat u een hoogslaper neemt van steigerhout, geniet u ook van de steigerhout voordelen. Met de toepassing van steigerhout in de hoogslaper geniet u van de volgende voordelen:

 • de hoogslaper van steigerhout is solide en sterk gemaakt;
 • steigerhout is relatief goedkoop omdat het van gerecycled hout is gemaakt;
 • u heeft een milieu bewust product in huis gehaald;
 • steigerhout is een duurzaam materiaal en dus kunt u nog lang gebruik maken van de steigerhouten hoogslaper;
 • steigerhout heeft een authentieke uitstraling door de prachtige nerf structuur van het toegepaste hout.

Om ook te genieten en te profiteren van steigerhout neemt u de hoogslaper gemaakt van steigerhout voor uw kinderen.

Veiligheid hoogslaper

De hoogslaper is een veilige slaap omgeving omdat de slapende kinderen omringt worden met een relatief hoge rand. De kinderen kunnen daardoor tijdens de slaap er niet vanaf vallen. Ook kunnen de kinderen met de steigerhouten trap gemakkelijk op en neer klimmen, zonder dat daarbij gevaar ontstaat.

Daarnaast geldt dat de gedegen uitvoering van de steigerhouten hoogslaper maakt dat de hoogslaper altijd goed stabiel staat. Ook uw kinderen kunnen profiteren van de steigerhouten hoogslaper, door met onze winkel contact op te nemen. Laat u verrassen door het steigerhout hoogslaper aanbod.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl