Eettafels steigerhout

Eettafels steigerhout

Gezamenlijk met het gezin eten doet u aan de steigerhouten eettafels. Steigerhouten eettafels zijn milieuvriendelijke producten aangezien de eettafels van hergebruikt materiaal zijn gemaakt.

Daarnaast hebben de steigerhouten eettafels een bijzondere aanblik omdat de eettafels met het steigerhout een typerende eigentijdse uitstraling hebben. Ieder hout heeft zijn eigen aanblik, en dit komt door:

  • de nerf structuur van het hout;
  • typerende knoesten alwaar een boom-tak verbinding is geweest.

Met steigerhouten eettafels heeft iedere tafel gemaakt van steigerhout zijn eigen aanzien.

Steigerhout goed materiaal

Alhoewel steigerhout schroot materiaal is, bezit steigerhout goede capaciteiten. Meubilair gemaakt van steigerhout heeft de volgende positieve eigenschappen:

  • het materiaal is duurzaam en gaan dan ook langdurig mee, zodat u met een enkele aankoop geruime tijd van de hoge kwaliteits eettafel van steigerhout kunt profiteren;
  • steigerhout kan in iedere vorm omgebouwd worden en dat betekent dan ook dat u uw eigen ontwerp realiteit kunt zien worden;
  • het steigerhout is gerecycled materiaal en dus is de kostprijs relatief goedkoop en daar profiteert u als consument van;
  • de steigerhouten eettafel in combinatie met andere steigerhouten meubilair geeft aan uw woning inrichting een zeer speciale aanblik.

Buiten eten

U kunt de steigerhouten eettafels eveneens goed gebruiken om gezellig buiten te eten. Het bewerkte steigerhout kan tegen een stootje, en dus kunt u ook buiten (mogelijk onder een afdakje) de steigerhouten eettafel buiten neer zetten.

Gezellig met het gehele gezin in het lente zonnetje van de tuin genieten terwijl u een broodje smeert. Mooi en handig is dan ook de steigerhouten eettafel. Daarnaast betrekt u de tuin meer bij de woning zelf, waardoor de tuin een extra woonruimte wordt.

Om ook heerlijk te genieten van uw ontbijt in de tuin schaft u de eettafel gemaakt van steigerhout aan.

Verras uw gasten!

Een goed centraal opgestelde steigerhouten eettafel valt natuurlijk direct op. De steigerhouten eettafels hebben namelijk een zeer specifiek design met een aantrekkelijke uitstraling. U kunt de steigerhouten eettafel plaatsen:

  • in de keuken, zodat het bereide eten direct op tafel gezet kan worden;
  • in de woonkamer, waar u een knusse hoek heeft om gezellig met de familie aan de steigerhouten eettafel van de maaltijd te genieten;
  • buiten in de tuin, zodat u al etende van het weer kunt genieten.

U ziet u bent met een steigerhouten eettafel zeer flexibel en dus kunt u lekker eten aan uw eigen steigerhouten eettafel. Bezoek en bekijk ons steigerhouten eettafels aanbod en laat u inspireren.

Stevig zitten

De eettafels van steigerhout worden solide gemaakt en hebben veelal een aardige hoeveelheid hout in het meubel verwerkt. U kunt dan ook aan steigerhouten eettafels stevig zitten. De steigerhouten tafels worden voor de lange termijn gemaakt. Het steigerhout mag dan wel schroot hout zijn geweest echter door onze hout behandelings technieken zijn eettafels van steigerhout zeer duurzaam. Met de aankoop van steigerhouten eettafels haalt u dan ook een pracht product in huis. Ook u kunt stevig zitten aan uw eigen steigerhouten eettafel. Neem een kijkje in ons steigerhouten eettafels assortiment en laat u verrassen, zodat u binnenkort kunt eten aan uw eigen steigerhouten eettafel.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl