Touchscreen huis installatie

Touchscreen huis installatie

Touchscreen, het is lekker makkelijk, ziet er goed uit en neemt weinig ruimte in beslag. Kortom, de touchscreen is gewild. Bijna ieder product is wel in touchscreen te vinden, van telefoons tot koelkasten en van computers tot radio’s.

Het is daarom ook geen wonder dat je bijna alle producten samen in 1 touchscreen kunt installeren en dat je dus alles kunt besturen door middel van 1 touchscreen.

Je kunt dit op verschillende manieren doen, want misschien vind je 1 plek wel helemaal niet handig. Je kunt er dus ook voor kiezen om naast het touchscreen ook via een normaal knopje het licht uit te kunnen schakelen.

Elektronica

Elektronica is de voorloper van alles wat nu via touchscreen te besturen is. Telefoons zie je bijvoorbeeld al heel vaak in touchscreen uitvoeringen, maar ook computers, radio’s en autoradio’s zijn al langere tijd met de touchscreen te besturen. Je hebt al speciale afstandsbedieningen, waarmee je niet alleen de tv kunt bedienen, maar ook de radio, de dvd speler en elk programma wat jij er maar in wilt installeren.

Lichten

Hoe makkelijk is het om als je op de bank zit niet meer hoeft op te staan om het licht aan te doen of iets feller in te stellen. In plaats van dat je op moet gaan staan kun je nu op de bank blijven zitten en door middel van het touchscreen dat je overal neer kunt leggen (een soort van afstandsbediening) lampen aan of uit te zetten. Als je dus net samen gezellig gaat zitten om een romantisch dvd-tje te kijken kun je vanuit deze positie de lichten wat dempen, zodat de dvd nog beter tot zijn recht zal komen.

Alarm

Ee touchscreen alarm is heel makkelijk, zeker als deze verplaatsbaar is of als je er meerdere hebt. Stel, je hebt een puber van 17 en die gaat in het weekend lekker stappen. In plaats van dat je nu gebeld moet worden om het alarm uit te zetten kan je zoon of dochter nu zelf het alarm met haar touchscreen uitzetten. En zodra ze binnen en boven is kan ze het alarm weer aanzetten. Op deze manier kunnen jullie rustig verder slapen en hoef je je er geen zorgen om te maken dat het alarm onnodig afgaat.

Standy

Vaak staan er apparaten aan die helemaal niet aan hoeven te staan, denk bijvoorbeeld aan de computer of de tv. Maar soms laat je ze toch maar aanstaan omdat het een lange tijd kan duren voordat een programma is opgestart. Je kunt er dan het beste voor kiezen om deze dingen standby te zetten, op deze manier ga je zuiniger met je energie om. Dit is beter voor het milieu en beter voor je spaarrekening. Door middel van een touchscreen is dit heel makkelijk uitvoerbaar. Je selecteert een bepaald programma en je geeft aan dat je wilt dat dit standby wordt gezet. Heel makkelijk dus, je hoeft er bijna niks voor te doen, maar toch draag jij op deze simpele manier jouw steentje bij aan een beter milieu.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl