Pinapparaat huren

Betalingen bij mijn restaurant

Toen ik bijna twee jaar geleden eigenaar ben geworden van een restaurant heb ik mij onder andere verdiept in hoe de betalingen het makkelijkste gedaan konden worden. En dat wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Dit is namelijk voor mij de beste keuze geweest.

In de zomer zitten de klanten vooral buiten en enkele binnen. Destijds heb ik onderzoek gedaan naar welke betalingsmethode ik het beste kon hanteren. Ik kwam al snel tot de beslissing dat een pinapparaat huren de beste keuze was voor mij.

Klanten kunnen zowel aan de bar als aan de tafel zelf betalen. Dat is zeer handig en is voor de klant ook een extra service. Mijn medewerkers of ik kom met het pinapparaat aan tafel en de transactie is zo snel voltooid.

Klanttevredenheidsonderzoek

Tijdens een onderzoek naar de klanttevredenheid binnen ons restaurant werd onder andere de vraag gesteld hoe het aan de tafel betalen werd ervaren. Op deze vraag werd unaniem aangegeven dat consumenten dit een fijne service vinden.

Een pinapparaat huren is dus handig en positief voor de klanten maar ook voor mij en de medewerkers van het restaurant.

Tegenwoordig kun je niet meer achterblijven. Als de concurrent wel pintransacties aanbiedt en jijzelf niet, dan gaan consumenten al gauw naar de concurrent. Dat wilden wij natuurlijk niet dus de keuze was gauw gemaakt. Een pinapparaat huren was en is een must voor ons bedrijf en een aanrader voor andere ondernemers.

Ik heb na wat onderzoek het beste bedrijf gevonden om een pinapparaat te huren. Alles was eigenlijk zo geregeld. Wat gegevens opsturen en binnen no-time kreeg ik het apparaat geleverd. Met uiteraard een gebruiksaanwijzing, maar het apparaat is simpel in gebruik dus dat leverde geen moeilijkheden op.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl