Keycords

Beurspresentatie en keycords

Dat kan met keycords en naamkaartjes!

Om goed op een beurs met aanwezigen te kunnen communiceren kunt u goed van keycords gebruik maken. Dit zijn koorden welke u op uw nek hangt waaraan u bedrijfsinformatie in een naamkaartje kunt laten zien. Het geeft u de mogelijkheid om zonder problemen handig in contact te komen met bezoekers. Men ziet direct wie uw personeelsleden zijn en welke functie men heeft. Bij grote ondernemingen kan het ook goed binnen een bedrijf worden toegepast. Laat keycords met bedrijfsinformatie erop drukken zodat iedereen kan zien voor wie u werkt. Gecombineerd met het laten drukken van naamkaartjes kunt u goed anderen informeren omtrent uw bedrijf.

Handigheid van keycords

Indien iedereen keycords om heeft valt snel te herkennen voor wie men werkt. Daarnaast is het ook direct duidelijk hoe u heet en welke functie u vertegenwoordigt. Zonder problemen kunnen bezoekers van uw stand met u communiceren. Het vormt een mate van tevredenheid bij de afnemer en consument zodat u betere resultaten kunt boeken. Neem keycords om handig met de omgeving te kunnen praten en om helderheid te kunnen verschaffen. Ontwerp online uw eigen keycords op basis van uw bedrijfswensen, -logo en ?naam.

Keycords voor personeelsleden

Ook binnen uw eigen kantoor kunt u gebruik maken van keycords. Mensen herkennen elkaar sneller waarnaast men ook direct ziet van welke afdeling men afkomstig is. Maak gebruik van met uw bedrijfsgegevens bedrukte keycords tezamen met naamkaartjes voor heldere communicatie. Zorg voor uniforme informatieverstrekking door bedrijfs informatie op keycords te laten drukken. Benader online de drukkerij hoe u uw keycords aangeleverd kunt krijgen.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl