Inbreker alarm

Inbreker alarm

Wat is nou je ergste nachtmerrie? Voor vele is dit dat je ’s ochtends wakker wordt en er achter komt dat iemand beneden in je woonkamer alle spullen heeft meegenomen. Of je komt aan op het kantoor van je eigen bedrijf en daar zijn al je spullen weg.

Naast de financiële schade die dit oplevert zorgt dit natuurlijk ook voor de nodige emotionele schade. Grote kans dat je elke nacht een stuk slechter in slaap komt, bij elk geluidje vreest dat er een inbreker aan je deur zit, en ’s ochtends met grote paniek naar beneden gaan om te kijken of alles er nog staat.

Een goede manier om al deze ellende te kunnen voorkomen is door een alarm te nemen voor de inbrekers. Hiermee voorkom je dat je huis of bedrijf helemaal wordt leeggeruimd en kun je met een gerust hart gaan slapen elke nacht.

Soorten alarmen

Er zijn ontzettend veel soorten alarmen voor tegen de inbrekers. Van simpele licht en piep alarmen tot grote sets compleet met camarabewaking. Hoe uitgebreider en geavanceerder je alarm hoe hoger de prijs zal zijn, maar het zal voor inbrekers dan ook een stuk lastiger en dus onaantrekkelijker worden om ongemerkt ergens binnen te kunnen komen. Heb je dus een beveiliging nodig voor thuis dan volstaat een simpel inbraakalarm wel vaak, maar heb je beveiliging nodig voor een dure winkelzaak of een immense villa dan heb je vaak een iets uitgebreidere set nodig.

Simpele alarmen

Dit zijn alarmen die je vooral thuis goed kunt gebruiken. Iedereen weet dat inbrekers niet van licht houden. Niet voor niks dat de meeste inbraken ’s nachts plaatsvinden. Koop dus een felle lichtsensor voor je voor- en achterdeur en je bent al een heel eind. Een inbreker staat niet graag in de spotlights en wordt en zenuwachtig van. Grote kans dat de inbreker de poging aan jouw huis voor gezien houdt en er als een haas vandoor gaat.

Draadloze sensoren voor in huis

Nog een simpel alarm. Plaats een paar draadloze sensoren in huis je aan en uit kunt klikken. Zodra je ’s avonds naar boven gaat doe je de sensoren en als je ’s ochtends weer naar beneden wilt doe je ze uit. Deze sensoren kunnen naar 1 centraal alarm gaat. Zodra de sensoren bewegingen opvangen, gaat het alarm aan en wordt jij gewekt. En niet alleen jij, maar ook de inbreker zal meteen zijn poging staken en er vandoor gaan.

Camera’s

Heb je beveiliging nodig voor je bedrijf dan heb je al snel een grotere alarmset nodig. En niet alleen dit, ook camera’s worden dan vaak aangeraden. Als een inbreker namelijk naar een bedrijf gaat, gaat die daar vaak heen voor een speciaal doel. Grote kans dus dat mocht de poging mislukken, dat de inbreker nog een keer terug komt. Een camera is dan dus erg handig om de politie extra bewijs te geven en er voor te zorgen dat de inbreker snel kan worden opgepakt zodat jouw spullen niet meer in handen kunnen komen van de inbreker.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl